daDanskenEnglish

Velkomst

Veuve Clicquot Champagne & flæskesvær med purløgsmayo 150 KR.
Flæskesvær
med purløgsmayo
50 KR.
BBQ Bacon Strips
Bacon is good for you - you can put Bacon on everything!
50 KR.
Sprød skinke
med rygeost
50 KR.
Knækbrød
med urtecreme
50 KR.
Chili cheese balls
with dip
50 KR.

Køkkenchefens Tasting Menu

Rimmet lange
radiser, agurk, peberrod, dild, lime og chili
Kalvespidsbryst
selleri, karse, kartoffel og skilt mælkesauce
250 gr ribeye
med valgfri sauce og tilbehør
Chokolade, vanilje og praline is
Pris for 4 retter 450 KR.
Tilføj ost +50 KR.
Restaurantchefens tilhørende vin menu
4 gode glas vin tilpasset retterne
400 KR.

En aften i kødbyen

Flæskesvær & Champagne
4 retters Tasting Menu
se ovenstående menu
Vin menu
med 4 gode glas vin
Kaffe/te, fyldt chokolade & avec
Valgfri cocktail fra kortet
For hele oplevelsen (per person) 1100

Forretter fra marken

Tatar
peber, perleløg, purløg og æggeblomme
100 KR.
Kalvespidsbryst
selleri, karse, kartoffel og skilt mælkesauce
100 KR.
NOSE2TAIL ravioli
svinehale, tryne, trøffel, karse & sauce
100 KR.
Poussin
løg, urter og sauce
100 KR.

Forretter fra havet

Rimmet lange
radiser, agurk, peberrod, dild, lime og chili
100 KR.
4 østers
med 4 smagsvarianter (spørg din tjener)
100 KR.
10 gr./30 gr. "Baerii" kaviar
med blinis, rødløg & cremefraiche
175 KR./375 KR.
Seafood bræt (minimum 2 personer)
Kaviar, østers, krabbekløer, jomfruhummer, hjertemuslinger, knivmuslinger, blåmuslinger,rejer
250 KR. per person

SEAFOOD SERVERES KOLD PÅ IS OG MED BRØD OG AIOLI

Steaks

NOSE2TAIL special cut 250 gr. approx.
valgfri sauce og een side
300 KR.
Mørbrad 200 gr. approx
valgfri sauce og een side
300 KR
Ribeye 350 gr. approx
valgfri sauce og een side
400 KR.
Rump steak 400 gr. approx
valgfri sauce og een side
400 KR.
Côte de boeuf 500 gr. approx
valgfri sauce og een side
500 KR.
Peber Steak 250 gr. approx (Minimum 2 personer)
Flamberet med cognac, madagaskar peber & sennep
400 KR.
Chateau briand 700 gr. approx
valgfri sauce og een side
750 KR.
Tomahawk bone in ribeye 1000 gr. approx.
valgfri sauce og een side
800 KR.
Svinekotelet "Tomahawk" ca. 300gr.
valgfri sauce og een side
250 KR.

Alle steaks kommer med løgkompot og timian
Sauce udvalg
Bearnaise eller Rødvins sauce

Vi steger din steak MEDIUM med mindre du beder om andet

Hovedretter

Grillet unghane
skozonerødder, hjertesalat, merian og sauce
250 KR.
Dampet torsk
jomfruhummer, spinat, løg og fennikel
250 KR.

sides

Fritter 30 KR.
Fritter
med trøffel & ost
35 KR.
Knust kartoffel 35 KR.
Stegte svampe 35 KR.
Stegte rodfrugter 35 KR.
Grøn salat 35 KR.

Søde sager

Ost
dagens osteret (spørg din tjener)
90 KR.
Citron
vanilje og marengs
90 KR.
Chokolade
vanilje og praline
90 KR.
Crépes Suzettes (minimum 2 personer)
Flamberet pandekage med karamel, orangesauce & vanilleis
150 KR. per person

After Dinner

After dinner
Valgfri kaffe/te, fyldt chokolade & cognac/Bailey
100 KR.

  • Kun kød af fritgående dyr der har levet et værdigt liv!
  • Vi arbejder så bæredygtigt som muligt uden spild!
  • Vi har INGEN gift & E numre i vores mad
  • Vores personale er sindssygt pæne!
  • NOSE2TAIL – Meat & Seafood
  • – Kødboderne 7-9
  • – 1711 København V.
  • – Telefon: +45 3393 5045
  • Kontakt