daDanskenEnglish

København har fået sit første økologiske og bæredygtige Steakhouse – NOSE2TAIL Meat & Seafood – som er efter princippet ”a Nose2tail eating” af Fergus Henderson.

Vi køber og bruger kun fritgående dyr der har levet et værdigt liv og køber så vidt muligt kun grøntsager fra økologiske landbrug.

Vores fisk og skalddyr er fanget på bæredygtig manér uden trawl.

Martin Sahlholdt er vores køkkenchef. I hans køkken har han Suresh Babu, souschef på NOSE2TAIL Meat & Seafood. Sammen har de et team bestående af landets bedste økokrigere.

Restaurant chef for begge vores steder i Kødbyen er Frederik Skytte, og som lige har færdiggjort sin Sommerlier uddannelse.

NOSE2TAIL Restauranterne er ejet og ledet af Søren Haahr og Kasper Adrian.

Inspirationen til NOSE2TAIL restauranterne kommer fra Hugh Fearnley-Whittingstall, Anthony Bourdain og det danske køkkengeni, Søren Gericke.

  • NOSE2TAIL – Meat & Seafood
  • – Kødboderne 7-9
  • – 1711 København V.
  • – Telefon: +45 3393 5045
  • Kontakt