Siden er under ombygning

Bookinger til:

info@nose2tail.dk

33 93 50 45

NOSE2TAIL går tilbage til rødderne, og samler det bedste fra de foregående restauranter i den gode gamle kælderrestaurant på Flæsketorvet 13A, der før har huset NOSE2TAIL Madbodega.

 

Alle de bedste ting fra den tid, kombineret med alt det nye fra nu lukkede Meat & Seafood, vil pryde menukortet på NOSE2TAIL Meatpacker.

 

I køkkenet står fortsat Køkkenchef Martin Sahlholdt, der sammen med hans hold af økokrigere, vil kæmpe for bæredygtig spisning og kød udelukkende fra fritgående dyr. En gang om ugen kommer der en hel gris hjem, som de næste par dage, bliver til mange forskellige retter under fællesbetegnelsen: Dagens Svin.

Vinene bliver sat til af sommelier Frederik Skytte, og er nøje udvalgt og tilpasset de forskellige retter.

 

Indretningen er hyggelig med væggene betrukket med hvide klinker og charmende, indrammede billeder, oplyst af levende lys og varme spots.

 

Tors-, fre- og lørdag åbnes der op i FRIENDS BAR, hvor dygtige bartendere, vil sørge for et bredt udvalg af cocktails både til før og under middagen. Du kan selvfølgelig også trække derhen efter middagen til forfriskende cocktails inden turen går videre i (Kød)byen

 

NOSE2TAIL Meatpacker er ærlig mad, med masser af velsmag.

NOSE2TAIL går tilbage til rødderne, og samler det bedste fra de foregående restauranter i den gode gamle kælderrestaurant på Flæsketorvet 13A, der før har huset NOSE2TAIL Madbodega.

 

Alle de bedste ting fra den tid, kombineret med alt det nye fra nu lukkede Meat & Seafood, vil pryde menukortet på NOSE2TAIL Meatpacker.

 

I køkkenet står fortsat Køkkenchef Martin Sahlholdt, der sammen med hans hold af økokrigere, vil kæmpe for bæredygtig spisning og kød udelukkende fra fritgående dyr. En gang om ugen kommer der en hel gris hjem, som de næste par dage, bliver til mange forskellige retter under fællesbetegnelsen: Dagens Svin.

Menu

På NOSE2TAIL Meatpacker arbejder vi så bæredygtigt som muligt uden spild.

Vi har ingen E-numre i vores mad, og vores personale er sindssygt pæne!

 

Vores Køkkenchef, Martin Sahlholdt, står for menuen, som skifter efter sæson.

Vinkortet sættes af vores sommelier Frederik Skytte.

 

FRIENDS BAR

More info about FRIENDS BAR on the way, stay tuned...

Events

På NOSE2TAIL Meatpacker har vi BAGLOKALET.

Selskabslokalet kan rumme 65 spisende gæster, og tager vi restauranten i brug kan vi klare op til 120 spisende gæster.

 

Vores lokaler har kant, der bærer præg af Kødbyens historie, og vores mad bliver lavet af råvarer vi får hjem fra lokale danske gårde, hvor alle dyr er fritgående og grøntsager er økologiske.

Vi arbejder så bæredygtigt som muligt fordi det er go' karma!

 

Kontakt:

Marc i vores booking afdeling og få et tilbud på dit næste arrangement.

marc@nose2tail.dk eller 3393 5045

Bordbestilling

Benyt vores onlinebooking for op til 8 gæster.

 

Ring eller skriv til os hvis I er 8 gæster eller flere og vi skal se hvad vi kan tilbyde jer.

Tlf. +45 33 93 50 45 eller info@nose2tail.dk

Åbningstider:

Mandag til Lørdag: 18:00-01:00

Søndag: Lukket

 

Køkkenet lukker:

Man-Tors: 22:00

Fre-Lør: 23:00

Kontakt os

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Du har mulighed for at ringe til os eller sende en mail via formularen her til højre.

 

Søger du job så kontakt os på

Telefon: 3393 5045

NOSE2TAIL – Meatpacker

Flæsketorvet 13A – 1711 København V. – Telefon: +45 3393 5045

 

Here in our bar, we invite you to join the Hunt and see where you end up.

 

The Wild Hunt tale

”When the winter winds blow and the midwinter fires are lit, it is best to stay indoors, safely shut away from the dark paths and the wild heaths.


Those who wander out by themselves during the midwinter nights may hear a sudden rustling from the the tops of the trees – a rustling that might be the wind, though the rest of the woods are still.


But then the barking of dogs fills the air, and the host of wild souls sweeps down, fire flashing from the eyes of the black hounds and the hooves of the black horses”
This spectral, nocturnal horde was the ”Wild Hunt”. It was recorded in folklore all over northern Europe and Scandinavia.

Stay tuned for more info...