NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby.

 

Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra.

Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt.

Simpelthen fordi god karma, er god stil!

 

Vi har et bredt udvalg af øl, vin og drinks, som vi serverer og tilpasser vores menukort, som ændrer sig efter sæsonerne.

 

NOSE2TAIL Meatpacker er en kombination af det bedste fra vores tidligere restauranter.

Vi serverer både steaks, som vi gjorde det på den nu lukkede Meat & Seafood, men holder samtidig fast i bæredygtighed, og i altid at bruge hele dyret, som i den grad gjorde sig gældende på den gamle

Madbodega, hvis lokaler vi stadig benytter.

 

NOSE2TAIL er ærlig mad med masser af smag!

.

Menu

På NOSE2TAIL Meatpacker arbejder vi så bæredygtigt som muligt uden spild.

Vi har ingen E-numre i vores mad, og vores personale er sindssygt pæne!

 

Vores køkkenteam består af unge entusiastiske kokke, som får relativt frie hænder til at eksperimentere indenfor smage og tekstur - så længe de overholder vores primære og bæredygtige kodeks om at bruge lokale kvalitetsråvarer og have så lidt spild som muligt.

 

Vinkortet sættes til af vores Restaurantchef Sam Musana.

 

Events & Julefrokost

På NOSE2TAIL Meatpacker har vi BAGLOKALET.

Selskabslokalet kan rumme 60 spisende gæster, og tager vi restauranten i brug kan vi klare op til 120 gæster.

 

Vores lokaler har kant, der bærer præg af Kødbyens historie, og vores mad bliver lavet af råvarer vi får hjem fra lokale danske gårde, hvor alle dyr er fritgående og grøntsager er økologiske.

 

Kontakt:

Marc i vores bookingafdeling og få et tilbud på dit næste arrangement:

marc@nose2tail.dk eller 3393 5045

 

Julefrokost på NOSE2TAIL er en fast tradition!

Fra 1. november til 31. januar kan du booke Baglokalet, hele restauranten eller blot en enkelt bord til jeres julearrangement.

 

Se menuen til højre, eller her.

 

 

 

 

Steak Club

Hver mandag afholder vi vores populære Steak Club!

 

Konceptet er enkelt:

Hver mandag serverer vi frilands oksetyksteg med fritter og bearnaise ad libitum til kun 250 kr.

 

Bestil dit bord her.

Husk at mrk. bestillingen: "STEAK CLUB".

Bordbestilling

Benyt vores onlinebooking for op til 8 gæster.

 

Ring eller skriv til os hvis I er 8 gæster eller flere og vi skal se hvad vi kan tilbyde jer.

Tlf. +45 33 93 50 45 eller info@nose2tail.dk

Åbningstider:

Mandag til Onsdag: 18:00-00:00

Torsdag til Lørdag: 18:00-01:00

Søndag: Lukket

 

Køkkenet:

Man-Ons: 18:00-22:00

Tor-Lør: 18:00-22:30

Kontakt os

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Du har mulighed for at ringe til os eller sende en mail via formularen her til venstre.

 

Søger du job så kontakt os på:

Mail: info@nose2tail.dk

Telefon: 3393 5045

NOSE2TAIL – Meatpacker

Flæsketorvet 13A – 1711 København V. – Telefon: +45 3393 5045

NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby.

 

Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra. Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt. Simpelthen fordi god karma, er god stil!

 

Vi serverer både steaks, som vi gjorde det på den nu lukkede Meat & Seafood, men holder samtidig fast i bæredygtighed, og i altid at bruge hele dyret, som i den grad gjorde sig gældende på den gamle

Madbodega, hvis lokaler vi stadig benytter.

 

NOSE2TAIL er ærlig mad med masser af smag!

 

På NOSE2TAIL Meatpacker har vi BAGLOKALET.

Selskabslokalet kan rumme 60 spisende gæster, og tager vi restauranten i brug kan vi klare op til 120 gæster.

 

Kontakt:

Marc i vores bookingafdeling og få et tilbud på dit næste arrangement:

marc@nose2tail.dk eller 3393 5045

 

Julefrokost på NOSE2TAIL er en fast tradition!

Fra 1. november til 31. januar kan du booke Baglokalet, hele restauranten eller blot en enkelt bord til jeres julearrangement.

 

Se menuen til højre, eller her.