Vi holder lukket i hele juli måned.

København har fået sit første økologiske og bæredygtige Steakhouse - NOSE2TAIL  Meat & Seafood, som er efter princippet ”Nose to tail eating” af Fergus Henderson.

 

Vi køber og bruger kun fritgående dyr der har levet et værdigt liv og køber så vidt muligt kun grøntsager fra økologiske landbrug. Vores fisk og skalddyr er fanget på bæredygtig manér uden trawl.

NOSE2TAIL Meat & Seafood er ejet og ledet af Søren Haahr og Kasper Adrian.

 

Inspirationen til NOSE2TAIL  kommer fra Hugh Fearnley-Whittingstall, Anthony Bourdain og det danske køkkengeni, Søren Gericke.

 

Vel mødt, på

NOSE2TAIL Meat & Seafood

Menu

På NOSE2TAIL Meat & Seafood arbejder vi så bæredygtigt som muligt uden spild.

Vi har ingen E-numre i vores mad, og vores personale er sindssygt pæne!

 

Vores Køkkenchef, Martin Sahlholdt, skifter menuen ca. hver anden måned efter sæsonen.

Vinkortet sættes af vores sommelier Frederik Skytte.

 

The Wild Hunt

Here in our bar, we invite you to join the Hunt and see where you end up.

 

The Wild Hunt tale

”When the winter winds blows and the midwinter fires are lit, it is best to stay indoors, safely shut away from the dark paths and the wild heaths.


Those who wander out by themselves during the midwinter nights may hear a sudden rustling from the tops of the trees – a rustling that might be the wind, though the rest of the woods are still.


But then the barking of dogs fills the air, and the host of wild souls sweeps down, fire flashing from the eyes of the black hounds and the hooves of the black horses”
This spectral, nocturnal horde was the ”Wild Hunt”. It was recorded in folklore all over Northern Europe and Scandinavia.


In Denmark and Sweden it was known as Oskoreia (Terrifying ride) or Odenjakt (Odin’s hunt) as it was often connected with Odin during the darkest hours of the night.
Anyone who found him- or herself outdoors at night might spot this ghostly procession – or be spotted by it, which might involve being carried away and dropped miles from where you have been taken from.


However other used various methods to join the hunt voluntarily, as an intangible part of them flew off with the cavalcade.”

Events

NOSE2TAIL Meat & Seafood har et selskabslokale som kan rumme op til 300 spisende gæster. Tager vi restauranten i brug kan vi klare op til 400 spisende gæster.

 

Vores lokaler har kant, der bærer præg af kødbyens historie, og vores mad bliver lavet af råvare vi får hjem fra lokale danske gårde, hvor alle dyr er fritgående og grøntsager er økologiske og vi arbejder så bæredygtigt som muligt, fordi vi elsker go’ karma.

 

Kontakt:

Marc i vores booking afdeling og få et tilbud på dit næste arrangement.

marc@nose2tail.dk eller 3393 5045

Bordbestilling

Benyt vores onlinebooking for op til 8 gæster.

 

Ring eller skriv til os hvis I er 8 gæster eller flere og vi skal se hvad vi kan tilbyde jer.

Tlf. +45 33 93 50 45 eller info@nose2tail.dk

Åbningstider:

Søndag til Tirsdag: Lukket

Onsdag til Lørdag: 18:00-01:00

 

Køkkenet lukker:

Ons-Tors: 22:00

Fre-Lør: 23:00

Kontakt os

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Du har mulighed for at ringe til os eller sende en mail via formularen her til højre.

 

Søger du job så kontakt os på

Telefon: 3393 5045

NOSE2TAIL – Meat & Seafood

Kødboderne 7-9 – 1711 København V. – Telefon: +45 3393 5045

Here in our bar, we invite you to join the Hunt and see where you end up.

 

The Wild Hunt tale

”When the winter winds blow and the midwinter fires are lit, it is best to stay indoors, safely shut away from the dark paths and the wild heaths.


Those who wander out by themselves during the midwinter nights may hear a sudden rustling from the the tops of the trees – a rustling that might be the wind, though the rest of the woods are still.


But then the barking of dogs fills the air, and the host of wild souls sweeps down, fire flashing from the eyes of the black hounds and the hooves of the black horses”
This spectral, nocturnal horde was the ”Wild Hunt”. It was recorded in folklore all over northern Europe and Scandinavia.

Here in our bar, we invite you to join the Hunt and see where you end up.